Olemme markkinointitoimisto Pitkospuu

Emme tuputa mitään, vaan autamme oppimaan.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, NPS tulos on +65.

Olemme luotettava partneri, todistetusti.

Teemme töitä samaan maaliin, vaadimme menestystä.

Missio

  • Teemme tuloksellisesta markkinoinnista mahdollista, muutamme käsitystä markkinoinnista ja sen mittaamisesta.
  • Kehitämme osaamista läpinäkyväksi ja suunnitelmalliseksi.
  • Varmistamme menestyksesi.

Visio

Olemme Pohjoismaiden johtava markkinointitoimisto teollisuuden parissa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä parhaiden asiantuntijoiden osaamispääoman kanssa.

Juha Kummunmäki

Luotsi: Uudet asiakkuudet
Juha Kummunmäki
📞 040 719 6753
juha @ pitkospuu.fi

Marko Leminen

Retkenjohtaja: Asiakassuhteet
Marko Leminen
📞 044 091 9039
marko @ pitkospuu.fi

Leirinjohtaja: Myynti ja koulutus
Matti Ruuska,
📞 040 171 1045
matti @ pitkospuu.fi

Mika Vesitie

Markkinointisuunnittelija
Mika Vesitie
mika @ pitkospuu.fi

Mika Vesitie

Markkinointiharjoittelija
Tytti Hassinen
tytti @ pitkospuu.fi

Mika Vesitie

Sisällöntuottaja
Taavi Kiesiläinen
taavi @ pitkospuu.fi

Mika Vesitie

Markkinointisuunnittelija
Mestari Tietäjä
rekry @ pitkospuu.fi

Toimintaa ohjaavat arvot

Arvona Luotettavuus voi kuulostaa turhalta sanojen helinältä, ja markkinointiyritykset ovat jo kautta aikain olleet hyvin ammattikieltä viljeleviä ja epämääräistä tietoa antavia toimijoita. Tämä oli yksi iso asia, johon haluamme tehdä muutoksen. Luotettavuus on avoimen, ihmisläheisen ja tasavertaisen ihmissuhteen perusta.

Luotettavuus on meille kaiken A ja O, sillä jos sitä ei ole, ei ole myöskään tulevaisuutta. Luottamuksen synnyttäminen niin organisaation sisällä, ja sen ihmisten keskuudessa, kuin myös organisaation ulkopuolella, asiakkaissa sekä muissa sidosryhmissä on meille keskeistä ja haluamme vaalia sitä.

Työllämme emme yritä muuttaa ketään meidän näköiseksemme, vaan löydämme toisesta ihmisestä vahvuudet, ja terävät kulmat menestyksen saavuttamiseksi. Rakennamme luottamusta johdonmukaisesti ammattilaisena, työkavereina, ystävinä, luottopakkina ja kumppaneina. Pitkospuu on rehellistä perhettä, jota voi rakastaa.

Vahvuutta ja röyhkeyttä on olemassa maailmassa enemmän kuin paljon. Harva toimija on kuitenkin niin Rohkea, että uskaltaa näyttää omassa toiminnassaan pitkälle kantavia toiminnan arvoja sekä osaa rehellisesti myöntää olevansa etuoikeutettu ristiriitaisessa toimialassa. Asiantuntijana meillä on velvollisuus toimia rohkeasti aallon harjalla sekä kehittyä innovatiivisesti, välillä epäonnistuen. Onnistuminen on aina kivaa, mutta myös epäonnistumisista opitaan ja saadaan mahdollisuus innovoida sekä kehittyä.

Meidän rohkeutemme ja kokeilunhalumme antaa mahdollisuuden asiakkaidemme ideoille sekä mielipiteille – Kokeilemme parhaat ja huonoimmat ideat omalla kustannuksellamme ja kerromme avoimesti ajatuksista, näkemyksistä ja ratkaisuista myös silloin, kuin saatat olla kanssamme eri mieltä.

Tiedostamme rohkeutemme, ja käytämme sitä vastuullisesti. Menestyksesi mahdollistaa menestymiseni, ja minulla on kunnianhimoinen halu menestyä.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille avointa, oikeudenmukaista ja ymmärtävää tapaa toimia keskustellen tärkeimmän voimavaramme, eli asiakkaamme kanssa. Haluamme yhdessä haaveilla, kehittyä ja kokea monipuolisesti maailmaasi. Sinulle se voi tarkoittaa tuloksellisuutta, ja kollegallesi ratkaisua ongelmaan, joka mahdollistaa tiimisi menestyksen.

Avoin sekä moderni asiakaslähtöinen ajattelu syntyy aidosta kiinnostuksesta tarpeistasi, haasteistasi ja suunnitelmasi, jonka pohjalta luodaan ja kehitetään yhdessä läpinäkyviä toimintatapoja, jotka mahdollistavat sinun, sekä minun menestymiseni.

Yhdenvertaisuus on ihmisen perusoikeus, eikä siitä voida tinkiä. Edistämme sukupuolineutraalia kohtelua ja työoloja niin, että varmistamme viihtyvyyden sekä henkisen tasapainon työpaikan joustavuudella että ehkäisemällä yhdessä sukupuoleen perustuvaa syrjintää tai seksuaalista häirintää.

Annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä muille sidosryhmille mahdollisuuksia menestyä katsomatta sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan tai muuhun työn kannalta irrelevanttiin tekijään.

Olemme hyvien puolella ja autamme läheisiämme parhaamme mukaan, myös vaikeissa asioissa.

Istahda leirinuotiolle kanssani 15 minuutiksi!

  • 15 minuutin tapaaminen ei sido sinua mihinkään.
  • Saat vähintään ideoita ja apua tavoitteidesi saavuttamiseen.
  • Emme myy myymisen ilosta. Mikäli emme ole oikea kumppani sinulle, osaamme suositella myös muita alan toimijoita.