Diilin tekeminen

Transcribe

Moikka. Tällä videolla kurkataan, miten teet diilin kaikesta helpoiten HubSpotiin, lähdetään menemään.

Olen tässä kontaktit välilehdellä, olen etsinyt Jaskan täältä valmiiksi, ja avaan Jaskan kortin klikkaamalla tuota Jaskan nimeä. Minulla on parasta aikaa Jaskan kanssa myyntikeskustelu käynnissä. Jogurttien myynnistä ja, kun minulla on Jaskan henkilökortti auki, niin täältä oikeasta laidasta löytyy Deals-kohta ja sen oikeasta laidasta löytyy Add-painke.

Tähän rupean tekemään uutta diiliä Jaskalle ja, mun myynnin vaihe on tällä hetkellä sellainen että, olen käynnistämässä Jaskan kanssa jatkoneuvotteluja. Aioin myydä Jaskalle jogurttia viidelläsadalla eurolla. Ja tiedän, että saan Jaskalta ensi viikon keskiviikkoon mennessä vastauksen siitä, että ostaako Jaska jogurttia vai ei.

Jaska on tällaisesta yrityksestä kuin Pitkospuu, tuotteita en tähän laita, koska meillä tuotekirjastossa jogurttia ole. Ja painan Create-painiketta. Mulle tulee uusi diili.

Ja nyt mun diilin vaihe on tällä hetkellä puolessa välissä menossa jatkoneuvotteluja, jos haluaisin Jaskan kanssa käydä keskustelua tai soittaa sille, niin voisin käyttää toimintopainikkeita siihen. Näin tehdä diili kaikista yksinkertaisemmin HubSpotissa.

Ihan mahtavaa duunipäivää, kiva kun katselit videon.