Mikä on HubSpot Academy

Opi ja menesty: HubSpot Academy

  • Mikä HubSpot Academy on?
  • Kenelle HubSpot Academy sopii ja mitä siitä hyötyy?
  • Mitä voi opiskella?
  • Miten suosittu HubSpot Academy on?
  • Miten sinne pääsee?
  • Miten löydät erilaiset kurssit?
  • Miten voit tarkastella omaa ja tiimin oppimista?
  • Kurssien runko ja toiminto
  • Sertifikaattien jakaminen CV:een sekä esimerkiksi LinkedIniin

Resursseja

HubSpot Academy
HubSpottaajat Facebook –ryhmä

Transcribe videosta

Morjesta kaikille mestareille. Tervetuloa pitkospuun opi ja menesty -kurssien pariin. Tällä kolmannella videolla käsitellään vähän sitä, että mikä on Hubspot Academy, ja kuinka siellä opiskellaan ja mitä sieltä löytyy.

HubSpot Academy on osa HubSpot markkinointiautomaatiojärjestelmää oleva oppimisympäristö eli vähän samalla tavalla kuin meidän videot, niin HubSpot luo lisäarvoa käyttäjille sillä, että he opettavat kädestä pitäen kuinka se HubSpot-järjestelmä toimii. Sen HubSpot järjestelmän lisäksi siellä opetellaan paljon muun muassa Inbound-markkinointia, sähköpostimarkkinointia, markkinoinnin lainalaisuuksia ja muutenkin yleistä hyödyttävää tietoa kaikille ihmisille ketkä työskentelee markkinoinnin myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Ja mikäli yritykselle ei ole käytössä HubSpottia se ei haittaa, jokainen meistä voi rekisteröityä ihan henkilönä aivan ilmaiseksi ja aloittaa opiskelut. HubSpot suosittu ja tunnettu että esimerkiksi LinkedInissä löytyy suoraan HubSpot sertifikaateille CV-paikat eli suoraan HubSpotin sertifikaatit käypiä erilaisiin CVihin. Opiskelu toimiin silleen, että eri osa alueet on jaoteltu erilaisiin kursseihin. Jokaisen kurssin läpäistäessä saat itsellesi sertifikaatin todistukseksi siitä, että olet läpäissyt sen kurssin hyväksytysti. Suurin osa kursseista on toteutettu videoina ja niihin linkittyy tehtäviä ja sitten loppukoe. HubSpot Academyn suosiosta kertoo aika paljon se, että kuinka paljon vuodessa jaetaan sertifikaatteja, ja luku on niin suuri kuin kuusikymmentä tuhatta. Lähetään katsomaan ihan käytännössä, että miltä se opiskelu siellä HubSpot Academiassa näyttää!

Moikka minä olen Marjaniemen Tiina ja näytän sulle tänään, miten HubSpot Academyssä opiskellaan. Mennään ihan ensimmäisenä osoitteeseen academy.hubspot.com.  Opiskelemaan päästään tästä oranssista napista tai täältä yläreunasta samanlaista oranssista napista. Valitaan ihan ensimmäisenä se käyttäjä, jolla halutaan opiskella, jos sulta ei löydy vielä käyttäjä pääset tekemään sen myös tästä näkymästä. Seuraavana valitaan tili, jolla opiskelu tapahtuu ja samalla tavalla kuin äsken. Jos ei ole vielä tiliä, pääset tekemään sen myös tästä jatketaan tänään pitkospuun tilillä. Tältä HubSpot Academy siis näyttää. Täältä katalogista löydät erilaisia kursseja sertifikaatteja ja oppitunteja, joista pystyt opiskelemaan esimerkiksi markkinointia, ja myyntiä, asiakaspalvelua tai sitten vaikka nettisivujen kehittämistä. Pystyt myös lajittelemaan HubSpotin toiminnallisuuksien kautta näitä kursseja. My learningista pääset tarkastelemaan omaa osaamistasi ja täältä pystyt sitten myös palaamaan kursseihin ja oppitunteihin, ja sertifikaatteihin, jotka sulla on vielä kesken. Favoritseihin pystyt tallentamaan sellaisia mielenkiintoisia oppitunteja, joihin haluavat palata vielä myöhemmin. Ne löytyvät sitten täällä. My Teamin alta pystyt tarkastelemaan sitten sertifikaattien kautta omaa osaamistasi ja tiimisi osaamista, eli pystyt katsomaan täältä esimerkiksi mitä joku osaa tehdä. Palataan tänne katalogin puolelle. Tarkastellaan tänään, vaikka tarkemmin markkinointia ja sisältömarkkinointia. Täältä pystyt siis lajittelemaan kaikki nämä erilaiset kurssit. Nyt meillä aukeaa tähän kaikki kurssit sertifikaatit ja oppitunnit, joihin liittyy jollain tavalla sisältömarkkinointi. Tarkastellaan vielä tarkemmin Contact Marketing -sertifikaattia. Nyt kun meillä on kyseessä sertifikaatti, sen lisäksi että täällä on erilaisia oppitunteja, joihin sisältyy esimerkiksi videoita, ja tällaisia pieniä tehtäviä. Meiltä löytyy täältä kurssien lopusta koe, eli käytännössä sen jälkeen, kun olet suorittanut kaikki nämä oppitunnit, katsonut videot, tehnyt tehtävät, niin teet tämän kokeen ja tässä kokeessa kysellään kurssilla esille tulleita asioita, ja sen jälkeen kun olet suorittanut kokeen hyväksytysti, saat sertifikaatin jolla pystyt esimerkiksi LinkedInissä osoittamaan sen että, sinä osaat HubSpotin mukaan sisältömarkkinointia.

Kuten nyt huomattiin HubSpot Academy on sisällöltään varsin kattava. Sieltä löytyy kaikille, olit sitten myynnissä, markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa. Toivottavasti tästä videosta oli sinulle paljon hyötyä, kiitos kun olit mukana, ja autamme mielellämme kaikkiin HubSpottin ja digitaaliseen markkinointiin liittyvissä ongelmissa. Liity myös Facebookissa olevan HubSpottaajat -ryhmään, siellä on koko meidän Pitkospuun henkilöstö paikalla, ja mielellään vastailemme kaikki heränneisiin kysymyksiin. Kiitos sinulle.