Asiakkaasi katsovat videoita

Tämä on kiistaton fakta – videoita on kaikkialla, jos et tee videoita, sinulla on riski jäädä kilpailijoidesi jalkoihin. Tänä päivänä yritykset alalla kuin alalla käyttävät videosisältöä erottuakseen muista, eikä teollisuudenala tee poikkeusta.

Videot
kasvattavat
myyntiä

 

Videota voi hyödyntää lähes missä vaiheessa markkinointia ja myyntiä vain.

Mobiilikäyttäjien osuus sivuvierailijoistasi kasvaa kasvamistaan ja on loogista, että asiakkaasi katsovat asiasi mieluummin informatiiviselta videolta ilman suurta vaivaa. Videon avulla voit myös tuoda osaamistasi, palveluasi tai tuotettasi esille tavoilla, joita on vaikea pukea sanoiksi.

Videotuotannon merkitys teollisuuden markkinoinnissa

Videotuotanto on palvelu, jonka tarkoituksena on luoda valmista sisältöä yrityksen tai yhteisön markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun tarpeisiin.

Lopullisena jalkautuksena videotuotannolle voi olla kaikkea tv-mainoksista aina yritysesittely-, tai rekrytointivideoon.

Voit myös tuoda erityisosaamistasi esille esimerkiksi teknologiavideolla tai esittelemällä uusia ammattilaisia yrityksessäsi. Videotuotannot sopivat erityisen hyvin teollisuuden liiketoimintasektorille, jossa monet teknisesti haastavat prosessit pystytään kuvaamaan ja dokumentoimaan selkeästi ilman, että alueelle on tuotava paljon henkilöstöä.

Asiat, jotka erottavat videon tekemisen videontuotannosta ovat suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus. Videotuotanto on nykypäivän markkinointikeino, jonka avulla kasvatetaan myyntiä ja tunnettavuutta, sekä parannetaan kilpailukykyä.

Teknologian edistymisen myötä videoiden tuottaminen on entistä helpompaa. Mainosalustat ovat laajentuneet sosiaalisen median suosion myötä, joissa videoiden jakaminen sekä kohdeyleisön määrittäminen on vaivatonta ja helppoa.

Videoiden merkitys nykypäivän markkinoinnissa on suuri ja se tulee kasvamaan vain entisestään.

Tulokset

Saavutetut tulokset ovat ainoa oikea keino mitata toiminnan tehokkuutta ja investoidulle pääomalle saatua tuottoa. Seuraavat toimijat menestyvät kanssamme ja nostavat liiketoimintaa uudelle tasolle.

Case:
Ouneva
Group

Videotuotannot
Asiakkuudenhallinta

Ouneva Group on kansainvälinen teollisuuden sopimusvalmistaja laajalla teknologiavalikoimalla. Ouneva Groupille on toteutettu vuoden aikana toistakymmentä videotuotantoa aina rekry- ja teknologiavideoista brändivideoon.

Tiesitkö, että

  • 86% yrityksistä kertoo käyttävänsä videota markkinointityökaluna.
  • 93% markkinoijista, jotka käyttävät videota, pitävät sitä tärkeänä taktiikkana strategiassaan.
  • Yli 99% markkinoijista, jotka käyttävät videota, aikovat jatkaa sen käyttöä.
  • 87% kertoo videtuotannon ROI%:n olevan positiivinen.
  • 84% sanoo, että video on auttanut heitä luomaan liidejä.
  • Niistä, jotka eivät käytä videota, 69% aikoo aloittaa vuoden 2021 aikana.

(HubSpotin tutkimus vuodelta 2021).

Tavoitteelliset videot

Videoiden tekoa koskee sama periaate kuin muullekin markkinoinnille. Tee siitä tavoitteellista. Sisältömarkkinoinnin yleistavoitteena on tietysti tarjota suoraan asiaankuuluvaa, hyödyllistä tietoa mahdollisille asiakkaille – ja videot ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Toisin kuin kirjoitettu sisältö, videoiden avulla voit esitellä helpommin esimerkiksi tiiminne persoonallisuutta, mikä helpottaa luottamuksen luomista sekä yhteydenpitoa ihmisiin henkilökohtaisemmin. Koska videosisältö voidaan räätälöidä monien eri tarpeiden mukaan, käyttäjille on helppo kohdistaa ostotapahtuman kaikissa vaiheissa. Voit käyttää videoita markkinoinnin tukena herättääksesi kiinnostusta, tai myöhemmässä vaiheessa vakuuttaaksesi asiakkaan ostamaan juuri sinulta.

Tässä on esimerkkejä, millaisia toteutuksia me olemme tehneet asiakkaillemme:

Case:
O’love Oat Heart

O’love on Porokylän Leipomon alla toimiva vientibrändi, joka valmistaa orgaanisia ja gluteenittomia tuotteita puhtaasta suomalaisesta kaurasta. O’love sopii myös vegaaniseen ruokavalioon ja on mainio herkku niin suolaisen kuin makeankin nälkään.

Porokylän Leipomon O’love vientibrändille toteutettu animaatio selventää tuotteiden valmistusprosessia jälleenmyyjien paistopisteillä. Animaatio on selkeä tapa kuvailla monimutkaisia ja pitkiä valmistus- sekä käyttöprosesseja.

Case:
Peltaco Oy

Peltaco Oy on monipuolinen ja asiantunteva turvallisuustalo, josta saa alan parhaat turvallisuustuotteet ja -palvelut – kuten työrurvallisuuskorttikoulutukset.

Peltacolle toteutettu animaatio kertoo asiakasyrityksille yrityksen logon ja ilmeen muutoksesta. Joskus pienellä ja yksinkertaisella visuaalisella elementillä voi olla suuri vaikutus.

Kilpailijasi luultavasti tekevät jo videoita

Useammat ja useammat teollisuuden toimijat ovat alkaneet hyödyntämään videon tuomaa etua liikevaihdon kasvattamisessa varsinkin luomalla kuvan modernista, erityisammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä yrityksestä.

Jos et jo käytä videoita, saatat menettää arvokkaita asiakkaita yrityksille, jotka luovat houkuttelevaa sisältöä heille. Tämän päivän nopeatempoisessa digitaalisessa maailmassa ihmiset haluavat tiedon olevan saatavilla vaivattomasti, nopeasti ja helposti kulutettavassa muodossa. Tähän tarkoitukseen video sopii mitä parhaiten.

Katso tästä, miten Ase Utra tuo osaamistaan esille videolla

Kuinka aloittaa videomarkkinointi?

Valmiina miettimään kuinka te hyötyisitte videoista? 
Lataaoppaamme videotuotantojen ostamiseen.  

Tai varaa tapaaminen kanssamme. Kerro mitä haluat saavuttaa, me kerromme kuinka se tapahtuu.