Teemme tulosvastuullista markkinointia

Tuloksellisesta markkinoinnista mahdollista, muutamme käsitystä markkinoinnista ja sen mittaamisesta. Kehitämme osaamista läpinäkyväksi ja suunnitelmalliseksi.

Missio

Varmistamme menestyksesi.

Visio

Olemme Pohjoismaiden johtava markkinointitoimisto teollisuuden parissa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä parhaiden asiantuntijoiden osaamispääoman kanssa.

Arvot

Nämä alla olevat asiat ohjaavat vahvasti tekemistämme ja toivomme, että perehdyt niihin huollellisesti ennen kuin otat meihin yhteyttä. Emme sovi kaikille, ja ihan syystä.

Luotettavuus

Arvona Luotettavuus voi kuulostaa turhalta sanojen helinältä, ja markkinointiyritykset ovat jo kautta aikain olleet hyvin ammattikieltä viljeleviä ja epämääräistä tietoa antavia toimijoita.

Tämä oli yksi iso asia, johon haluamme tehdä muutoksen. Luotettavuus on avoimen, ihmisläheisen ja tasavertaisen ihmissuhteen perusta.

Luotettavuus on meille kaiken A ja O, sillä jos sitä ei ole, ei ole myöskään tulevaisuutta. Luottamuksen synnyttäminen niin organisaation sisällä, ja sen ihmisten keskuudessa, kuin myös organisaation ulkopuolella, asiakkaissa sekä muissa sidosryhmissä on meille keskeistä ja haluamme vaalia sitä.

Työllämme emme yritä muuttaa ketään meidän näköiseksemme, vaan löydämme toisesta ihmisestä vahvuudet, ja terävät kulmat menestyksen saavuttamiseksi. Rakennamme luottamusta johdonmukaisesti ammattilaisena, työkavereina, ystävinä, luottopakkina ja kumppaneina. Pitkospuu on rehellistä perhettä, jota voi rakastaa.

Rohkeus

Vahvuutta ja röyhkeyttä on olemassa maailmassa enemmän kuin paljon. Harva toimija on kuitenkin niin Rohkea, että uskaltaa näyttää omassa toiminnassaan pitkälle kantavia toiminnan arvoja sekä osaa rehellisesti myöntää olevansa etuoikeutettu ristiriitaisessa toimialassa.

Asiantuntijana meillä on velvollisuus toimia rohkeasti aallon harjalla sekä kehittyä innovatiivisesti, välillä epäonnistuen. Onnistuminen on aina kivaa, mutta myös epäonnistumisista opitaan ja saadaan mahdollisuus innovoida sekä kehittyä.

Meidän rohkeutemme ja kokeilunhalumme antaa mahdollisuuden asiakkaidemme ideoille sekä mielipiteille – Kokeilemme parhaat ja huonoimmat ideat omalla kustannuksellamme ja kerromme avoimesti ajatuksista, näkemyksistä ja ratkaisuista myös silloin, kuin saatat olla kanssamme eri mieltä.

Tiedostamme rohkeutemme, ja käytämme sitä vastuullisesti. Menestyksesi mahdollistaa menestymiseni, ja minulla on kunnianhimoinen halu menestyä.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille avointa, oikeudenmukaista ja ymmärtävää tapaa toimia keskustellen tärkeimmän voimavaramme, eli asiakkaamme kanssa. Haluamme yhdessä haaveilla, kehittyä ja kokea monipuolisesti maailmaasi. Sinulle se voi tarkoittaa tuloksellisuutta, ja kollegallesi ratkaisua ongelmaan, joka mahdollistaa tiimisi menestyksen.

Avoin sekä moderni asiakaslähtöinen ajattelu syntyy aidosta kiinnostuksesta tarpeistasi, haasteistasi ja suunnitelmasi, jonka pohjalta luodaan ja kehitetään yhdessä läpinäkyviä toimintatapoja, jotka mahdollistavat sinun, sekä minun menestymiseni.

Yhdenvertaisuus

Yhdenvertaisuus on ihmisen perusoikeus, eikä siitä voida tinkiä. Edistämme sukupuolineutraalia kohtelua ja työoloja niin, että varmistamme viihtyvyyden sekä henkisen tasapainon työpaikan joustavuudella, että ehkäisemällä yhdessä sukupuoleen perustuvaa syrjintää tai seksuaalista häirintää.

Annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä muille sidosryhmille mahdollisuuksia menestyä katsomatta sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan tai muuhun työn kannalta irrelevanttiin tekijään.

Olemme hyvien puolella ja autamme läheisiämme parhaamme mukaan, myös vaikeissa asioissa.

Avoin sekä moderni asiakaslähtöinen ajattelu syntyy aidosta kiinnostuksesta tarpeistasi, haasteistasi ja suunnitelmasi, jonka pohjalta luodaan ja kehitetään yhdessä läpinäkyviä toimintatapoja, jotka mahdollistavat sinun, sekä minun menestymiseni.

Emme tuputa mitään,
vaan autamme oppimaan.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä,
NPS tulos on +65.

Olemme luotettava partneri,
todistetusti.

Teemme töitä samaan maaliin,
vaadimme menestystä.

Tiimi ja yhteystiedot

Projektipäällikko
Marko Leminen

Markon tehtäviin kuuluu projektijohtaminen ja tuotannon hallinnointi.

Yrittäjyys on kaivanut ainakin mun persoonasta esille leikkisän ja helposti innostuvan kaverin! Mä oon aika helposti suostuteltavissa uusiin idoihin ja tempauksiin. Kuten monet tietääkin, viihdyn paljon tienpäällä ja etenkin pohjoisessa, kuvaan siellä paljon projekteja ja ihastelen auringonlaskuja.

Kun jotain tekee sydämellä, se näkyy.

+358 44 0919039
marko (at) pitkospuu.fi

Asiakkuudet
Juha Kummunmäki

Juhan tehtävänä on luotsata asiakkaat tyytyväisesti projektipäällikön osaavan tiimin siipiin.

Nautin ihmisten kohtaamisesta. Pitkä kokemus asiakaspalvelusta ja ratkaisumyynnistä miksattuna markkinointiosaamiseen varmistaa oikeiden ratkaisujen löytämisen teollisuuden toimijoiden haasteisiin.

Nähdään tapaamisella!

+358 40 719 6753
juha (at) pitkospuu.fi

Markkinointiasiantuntija
Taavi Kiesiläinen

Taavin tehtäväkenttään kuuluu digimarkkinoinnin sisältöjen suunnittelu ja toteutus.

Parasta työssäni on analytiikka ja kovaan dataan perustuvat tulokset. On mahtavaa, kun näkee miten pienilläkin muutoksilla saadaan aikaan suuria tuloksia!

Pitkospuun kuopuksena tuon toimintaan vähintäänkin nuorekkaan ajattelutavan vanhojen kehäraakkien rinnalle!

+358 40 7689856
taavi (at) pitkospuu.fi

Markkinointiasiantuntija
Lari Heikkinen

Larin tehtävä on vastata asiakkaidemme tuloksellisesta digimarkkinoinnista.

Yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten digitaalisten alustojen käytöstä ja hallinnoinnista on antanut minulle selkeän kuvan siitä, kuinka tuloksellista digimarkkinointia toteutetaan tavoitteisiin ja dataan perustuen.

Tulos tai ulos!

lari (at) pitkospuu.fi

Markkinointiasiantuntija
Matti Ruuska

Matti vastaa asiakkaiden oppimisesta myyntiin ja markkinointiin.

Nautin tarinoiden kuuntelemisesta ja jakamisesta. Perinpohjaisena extroverttinä viihdyn muiden ihmisten kanssa ja innostun helposti uusista ajatuksista. Pidän ideoinnista ja uuden luomisesta varsinkin uusien ihmisten kanssa. Minua motivoivat nopeat onnistumiset, joista pääsevät hyötymään ennen kaikkea minä, mutta myös asiakkaani ja läheiseni.

Tärkein asia maailmassani ovat ihmiset ympärilläni. Teen kaikkeni että läheiseni voivat hyvin ja ovat onnellisia. On ihan hiton siistiä sanoa rakastavansa sitä mitä ja kenen kanssa tekee.

+358 40 171 1045
matti (at) pitkospuu.fi

Rekry
Sinä tässä?

Emme tällä hetkellä etsi uusia tekijöitä riviimme, mutta otamme vastaan avoimia hakemuksia. Voit jättää esittelysi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pitkospuu.fi. Laita mukaan CV:n lisäksi ainakin videoesittely itsestäsi. Hyville tyypeille on aina hommia!

Kurkkaa sosiaaliseen mediaan