Ei kuluerä, vaan voimavara.

Haluamme ravistella käsitystäsi markkinoinnista ja lupauksista. Luomme kasvua teollisuuden toimijoille. Teemme tulosvastuullista markkinointia, ja varmistamme menestyksesi.

Kasvun
käännekohta

 

Saavutetut tulokset ovat ainoa oikea keino mitata toiminnan tehokkuutta ja investoidulle pääomalle saatua tuottoa. Seuraavat toimijat menestyvät kanssamme ja nostavat liiketoimintaa uudelle tasolle.

Case:
Nordic Plug

Markkinointistrategia
Google-mainonta
Sosiaalisen median mainonta

Nordic Plug on Suomen johtavia latausasemien toimittajia kotitalouksiin.

Verkkokaupan tuotevalikoima on markkinan kehittyessä päivittynyt paljon ja uusien tuotteiden lanseeraaminen ja markkinointi omin hartioin on työlästä. Tuotelanseeraukset suoritettiin Metan kanavissa huolellisen suunnittelun ja sisältöjen tekemisen pohjalta.

Uutuuksia sähköauton latausasema-tuotekategoriassa ovat mm. DEFA Power latausasema sekä go-eCharger Gemini Flex & DEFA Solid latausasema.

“Yhteistyö Pitkospuun kanssa toimii kuin se kuuluisa junan vessa. Prosessi on hyvin jouheva eikä tietokatkoja ole, tulokset puhuvat puolestaan.“

Tulokset
:Digimarkkinoinnin ROAS 12XKaikkien tuotesivujen näyttökerrat +128%Konversioprosentti +67%

Case:
Dagsmark Petfood

Videotuotannot
Digitaalinen markkinointi

On mahtavaa, kun on täyden palvelun kumppani, jolta saa kilpailukykyisen tarjouksen melkeinpä projektiin kuin projektiin.”

“Käyttämämme rahamäärä niin sosiaalisen median markkinointibudjetteihin kuin tähän yhteistyöhön on suhteessa huomattavasti paljon pienempi kuin aiemmin. Tilanne on ideaali, sillä saavutamme parempia tuloksia pienemmällä rahamäärällä. Tähän on helppo olla tyytyväinen.”

Case:
Pro Grinding

Videotuotannot
Visuaalinen ilme
Sisällöntuotanto
Verkkosivusto

Pro Grinding AM Oy on työkaluhuoltoihin sekä -valmistukseen erikoistunut konepaja, joka palvelee asiakkaitaan yli 15 vuoden kokemuksella. Pro Grinding AM Oy palvelee asiakkaitaan niin valtakunnallisilla, kuin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Pro Grindingille toteutettu laaja kehitysprojekti sisälsi mm. verkkosivuston ja visuaalisen ilmeen luomisen kansainvälisiä markkinoita ajatellen. Lisäksi Pro Grindigille on toteutettu systemaattista sisällöntuotantoa.

Case:
Ase Utra

Ase Utra on yksi maailman suurimmista äänenvaimentimien valmistajista. Ase Utran äänenvaimentimet ovat käytössä useiden maiden poliisiviranomaisilla ja sotilailla, mutta myös metsästäjillä.

Ase Utralle toteutettu markkinointi on tarkoitettu kansainvälisille jälleenmyyjille ympäri maailman. Tarkoituksena on vahvistaa brändiä sekä visualisoida Ase Utran osaamista.

Case:
Sinebrychoff

Sinebrychoffille toteutettu #seuraaitseäsi kampanja tavoitti satoja tuhansia suomalaisia vuonna 2019 napaten Vuoden Instagram palkinnon Grand One -kilpailussa. Kampanja toteutettiin yhdessä Hasan & Parnersin, IUM:n, että muiden sisällöntuottajien kanssa.

”Teidän kanssanne on helppo tehdä yhteistyötä, tarvetta ohjaukselle tai kritiikille ei ole. Suurkiitos upeasta yhteistyöstä ja ollaan yhteydessä vielä jatkossakin!”