Lataa ilmainen opas sosiaalisen median hyödyistä

Sosiaalisen median hyödyt ja työkalut (pdf)

Jee! Ei enää sisältöjä yhteystietojen jakamisen takana. Voit ladata sisällön ”Sosiaalisen median hyödyt ja työkalut” tästä (pdf).

Huomioi kuitenkin, että sisältö on luotu vuonna 2020, ja se saattaa sisältää päivittynyttä tietoa. Toivottavasti siitä on sinulle hyötyä!

Tervehdys sosiaalisen median ystävä!

Tässä ladattavaa materiaalia somejutuista. Toivottavasti viihdyt sen parissa. 

Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa. Sosiaalinen media tarjoaa perinteisiin mediakanaviin verrattuna uudenlaisen mahdollisuuden vuorovaikutukseen seuraajien kanssa, markkinoinnin kohdentamiseen sekä ostajien kanssakäymiseen.

Mistä somekalenterissa oikein on kyse?

Sosiaalisen median tehokas käyttö avaa mahdollisuuden tavoittaa miljoonien ihmisen yleisölle helpommin ja halvemmin, kuin mikään muu alusta aikaisemmin.

Markkinoijalle on avautunut mahdollisuus asiakasryhmien automaattiseen kohdennukseen sekä markkinointidatan hyödyntämiseen.

Pähkinänkuoressa

  • 6 sivua tiukkaa asiaa sosiaalisesta mediasta
  • Sosiaalisen median hyödyt yrityksille
  • Mahdollisuudet ja palvelut

Tärkeimpiä ominaisuuksia sosiaalisessa mediassa käyttäjän kannalta onkin, että sen kanavat tarjoavat asiakkaille keinon muokata syötteitään siten, että he näkevät on heille mieluisaa sisältöä.

Mitä ovat erilaiset somepalvelut?

Sosiaalisen median palveluista suurimmat ovat Taloustutkimuksen (2018) mukaan kokojärjestyksessä WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat sekä Twitter. Palveluihin liittyminen on yksityishenkilöille lähtökohtaisesti ilmaista, eikä yrityssivujen tekeminenkään yleensä maksa mitään.